Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

Doe maar normaal

We zijn op aarde gekomen in een menselijk lichaam om te kunnen communiceren en onszelf te manifesteren.

40 jaar geleden zei mijn yogaleraar het al: “Blijf maar gewoon je werk doen en doe zo normaal mogelijk”. In oude geschriften uit het Oosten staat vaak dat je eerst moet zorgen voor je eigen levensonderhoud en een veilige toekomst voor je gezin. Dan pas kan je aan je echte spirituele groei beginnen.

In mijn carrière als spiritueel leraar heb ik dat letterlijk gezien. Mensen die knoeiden met werk en geld konden zich niet focussen op geestkracht en stilte, want ze piekerden voortdurend hoe ze gingen overleven.

Het leven is meer dan werken alleen

Zelf ben ik wakker geworden doordat ik veel teveel werkte en besefte dat dit het leven niet was. Zo ben ik aan mijn spirituele zoektocht begonnen. Maar ik gebruik nog steeds mijn vaardigheden om te manifesteren!

Toen ik spiritueel leraar werd, moest ik daar niet van leven. Nu is dat nog altijd zo. Dat geeft mij de ruimte en vrijheid om zuiver te blijven. 

Ik heb jaren gratis gewerkt tot ik zag dat ik mensen daarmee niet hielp. Ze rekenden meer op mij dan op zichzelf. Ik zou het wel doen. Waarom zouden ze moeten veranderen?

Welstand en overvloed

Dan gaf ik jaren privé-sessies tegen betaling, maar de wachttijden werden steeds langer. Toen  besloot ik om mensen te leren hoe ze zelf hun leven in handen kunnen nemen. Ik leerde hen op de juiste manier communiceren, zichzelf uit te drukken en te manifesteren. Vanaf dan begonnen mensen echt te bloeien en succes te hebben. 

Omdat ik zelf al vroeg het belang van echte communicatie leerde, bereikte ik vlug mijn doelen en kon ik dit met anderen delen via talloze cursussen over Welstand en Overvloed

Wat mag je verwachten van deze video?

Om te beginnen, leer ik je “luisteren”. Dit doe je niet alleen met je oren, maar ook door te ervaren wat er met jou gebeurt tijdens een gesprek. 

Veel mensen antwoorden al terwijl jij nog aan het spreken bent. Ze hebben maar een fractie van jouw woorden gehoord, want ze luisterden vooral naar hun eigen gedachten. 

Wanneer je hen raakt, reageren ze op hun emoties en niet vanuit hun ware natuur. En eerst geven ze nog wat uitleg aan zichzelf. Je kan het gevoel hebben dat ze zich verdedigen zonder dat jij ze aanviel. Het is alsof ze iets willen winnen. Zo’n gesprek levert niet veel op.

Wanneer je echter met al je sensoren luistert, stijgt je energie en straal je iets anders uit. Je bent betrokken. Je begint te manifesteren. Dit betekent dat wat je uitdrukt van je ware zelf komt.

Je manifestatie begint dus eigenlijk met verbinding en betrokkenheid.

Soms kan je iets neerzetten dat niet eens zichtbaar is. In mijn cursussen voor gevorderden van de Light Body zeg ik het meest zonder woorden. Ik transmit gewoon de energie door aanwezig te “zijn”. Dat kan alleen als mensen verbonden en betrokken zijn.

Dat geef ik aandacht in deze video.

Je leert jezelf uitdrukken en manifesteren, met of zonder woorden of acties. Het is een andere manier van “aanwezig zijn”.

Herken je jezelf in deze tekst? Dan is dit iets voor jou! Je bent klaar om jezelf uit te drukken en neer te zetten op aarde. Dan hoef je niet eens meer te spreken over “werken”.

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.