Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar opname (+/- 90 min.)

 

Je wordt dagelijks zo afgeleid door alles wat er rondom jou en in de wereld gebeurt, dat je niet echt meer stil staat bij “jouw” leven.

Het lijkt alsof je enkel aan het overleven bent. Je probeert zo gelukkig mogelijk te zijn in deze turbulente tijd vol onzekerheid.

Daarom zoek je vlug korte voldoeningen op, soms oppervlakkig en waardeloos. Hoe dikwijls heb je geen spijt van je verloren tijd ondanks dat je op het moment zelf wel plezier had?

Je merkt zelf wel dat je niet genoeg tijd neemt om daar eens bij stil te staan en te kijken hoe het zover is kunnen komen.

Soms heb je het gevoel dat er thuis in het gezin ook eens wat verandering mag komen. Alsof je te lui was om in te grijpen en je uit gemak bij alles hebt neergelegd.

Ook als je momenteel alleen bent, mis je als het ware de moed om eens veranderingen aan te brengen. Je doet van alles om te verdoezelen dat je het eigenlijk niet naar je zin hebt.

Het is al een tijd dat je ook je werk eens wil herzien. Wil je zo verder? Wil je veranderen van job? Of wil je anders in je dagelijkse taken staan?

Kan je je idealen kwijt op je werk? Is er creativiteit genoeg of ben je een machine geworden?

Er is meer vrije tijd dan ooit in de geschiedenis van de mensheid. Toch loop je rond met dromen waarvoor er geen tijd is. Hoe komt het dat je zo weinig opkomt voor jezelf?

Omdat je het gevoel hebt dat je niet genoeg aan bod komt, vul je misschien je agenda met allerlei hobby’s en sport. Maar nog altijd vind je de rust niet.
Tijd dus om eens alles op een rijtje te zetten en te herzien!

Omdat ik dit zoveel hoor en zie bij mensen, heb ik beslist om de video-opname van dit webinar beschikbaar te stellen.

Wat mag je verwachten?

  • Ken jij jezelf wel? Of heb je je laten vormen door je opvoeding waardoor je nu leeft met een gevoel een vreemde te zijn? Diep vanbinnen voel je dat je nog niet klaar bent met je leven.
  • Heb jij beslissingen genomen uit onzekerheid en angst waardoor je geen vervulling vindt?
  • Hoe stap je uit je gewoontepatronen zodat je nieuwe keuzes en beslissingen kan nemen?
  • Een praktische video waar je meteen aan de slag kan. Je hoeft het niet meer uit te stellen.
  • We maken samen een plan dat haalbaar is. Hou je pen en papier klaar!

“Haal voldoening uit je leven” komt op het juiste moment in je leven.

Info en bestellen

€ 30,00

Wekelijkse inspiratie

Bekijk de gratis video "Hoe wil jij leven?" en ontvang wekelijks inspiratie van Roland.